Офіційний проектний партнер Philips в Україні
ua
ru

Трековий світильник. Трекова система

Додано 20 травня 2021 10:56

1 - фазні трекові системи Philips

 
 

Трекові світильники на шинопроводі - сфери застосування

Трекові світильники на шинопроводі (прожектори) з'явилися відносно давно, але в наше повсякденне життя увійшли зовсім недавно. Чому так склалося, спробуємо це з'ясувати.
Насамперед, тому що з самого початку світильник трековий мав конкретне призначення - підсвічувати окремі елементи, на які потрібно звернути особливу увагу. Тому, перш за все, світильники на рейці користувалися шаленою популярністю у картинних і художніх галереях, виставкових залах і центрах і т.п.

Також трекові системи активно використовували для підсвічування сцен, модних подіумів і дорогих брендових магазинів. Частково, така тенденція склалася через велику вартість світильників на шинопроводі і невеликий вибір на ринку.

Але останнім часом все змінилося, трекові світильники на шинопроводі стали доступними кожному. З'явилось безліч моделей на будь-який смак і гаманець. Світлодіодні трекові світильники почали активно використовувати не тільки в інтер'єрі магазинів, ресторанів і громадських закладів - вони стали родзинкою і для домашнього дизайну.

У чому ж перевага світильників на рейці (шинопроводі) і чи варто відмовлятися від звичної нам системи освітлення, вибираючи світлодіодні трекові прожектори?

Трекові світильники - основні переваги

  • Мобільність трекових світильників.

Напевне, це чи не найголовніша перевага шинних трекових систем. Адже політ фантазії обмежує тільки довжина шинопровода. Ви можете вільно переміщати прожектори з місця на місце, не змінюючи при цьому, положення інших світильників.

Будь-які завдання з цими прожекторами стають набагато простішими. Необхідно змінити кут світла? Легко! Адже ніжка прожектора повертається в будь-яку, потрібну вам, сторону.

Така перевага трекових світильників дозволяє змінювати акценти в інтер'єрі хоч кожного дня, на відміну від звичайних світильників і систем освітлення.

  • Створюють особливий дизайн.

На перший погляд світлодіодний трековий світильник на шинопровід абсолютно непомітний. Геометрична форма в однотонному корпусі, що ж тут особливого? Справа в тому, що своїм лаконічним і дещо навіть скромним виглядом, вони не відволікають увагу від самого світло.

Різні оптики з широким або вузьким пучком створюють світлові «сцени» там - де ви їх направите (картина, фотографія, манекен, крісло з подушками і т.п.), а рівні лінії прожектора не будуть "відтягувати" на себе зайву увагу.

  • Якісне світло.

Мало того, щоб світло було спрямованим і на шині. Воно повинне бути ще і якісним. Адже, неправильно підібрана колірна температура і низький рівень CRI - зіпсують всю початкову ідею.

Тому, щоб вибрати правильну систему освітлення насамперед потрібно врахувати призначення приміщення і особливості тих акцентів, які вам потрібно розставити, а про решту наші менеджери подбають за вас.

  • Простий монтаж шинних світильників.

Ми вже відзначали, що трекові системи досить прості у використанні, необхідно зауважити, що і первинний монтаж також зовсім легкий. Прожектори кріпляться на шину, яка монтується в стелю. За допомогою спеціальних з'єднань з шин можна створювати різноманітні фігури.

  • Термін служби світильників на шинопроводі

Крім того, що трекові системи PHILIPS прості в монтажі і використанні, вони ще й працюють близько 10 - ти років, без додаткового обслуговування.

Тільки уявіть, що змонтувавши наше обладнання 1-н раз, ви на декілька років забудете про його існування, а лише насолоджуватиметесь якісним світлом і тими можливостями, які воно пропонує.

Світильник на шинопроводі від виробника Philips

Ми представляємо світлодіодні світильники для трекових системи PHILIPS SMARTBRIGHT PROJECTOR ST031T - у чому ж їх перевага?

  • Два розміри світильників на шині;
  • Дві потужності 21 і 33 Вт;
  • Базовий білий і чорний кольори;
  • Оригінальний шинопровід;
  • Корисний термін служби трекових світильників Philips 30 000 годин;
  • Передача кольору ≥ 80, висока ефективність - 95 лм / Вт;
  • Доступна ціна, приємно вас здивує;
 

Якщо ви ще не знаєте якої потужності, скільки штук світильників трекових вам потрібно купити, як їх розмістити і на які шини звернути свою увагу - не потрібно засмучуватися!

Менеджери «Лайт Груп» - абсолютно безкоштовно зроблять світлотехнічний розрахунок, щоб створити ваш ідеальний рецепт освітлення.
Все що вам потрібно - це подзвонити нам або залишити запит зворотнього дзвінка на сайті. І ми в найкоротший час надамо всю необхідну інформацію.

Замовити дзвінок
Ваше ім'я: *
Ваш номер телефону: *

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×