5 причин використовувати лінійні ЛЕД світильники

Світлодіодні лінійні світильники – незамінні в, будь-якому, офісі чи на виробництві. Вони давно зайняли свою нішу у промисловому і ритейл освітленні.

Ми пропонуємо зрозуміти в чому полягає особливість цих світильників і чому вони так полюбились енергетикам і дизайнерам.

Лінійні ЛЕД світильники вже давно дуже добре виконують свою роботу…

Лінійне освітлення розпочало розвиватись ще у 1950-х роках з виникненням люмінесцентних ламп. В основному світильник такого плану (довгий) використовували в промислових приміщеннях. Лише згодом вони стали більш масовими і розповсюдились у гаражах, маленьких майстернях, і торгових залах.

Покращення технічних характеристик і зовнішнього вигляду лінійних світильників відбулося на початку 2000-х років, коли розпочалася ера світлодіодного освітлення.

З того часу попит на лінійні світильники  зріс у декілька разів і збільшується з кожним роком.

Функції світлодіодних лінійних світильників – універсальні

Те, що вони лінійні – не означає, що вони прості. Ці світильники можуть бути як чудовим сучасним дизайнерським рішенням так і надзвичайно функціональною і ефективною освітлювальною системою.

Лінійні ЛЕД світильники встановлюють для освітлення задач, тобто у місця де особливо важливе освітлення, добирають колірну температуру та інтенсивність світла відповідно до робочих потреб:

Також світильник ЛЕД лінійний доволі ефективний у ролі загального освітлення. Пріоритет лінійних світильників у тому, що вони створюють чудову рівномірність освітлення.

Окрім функціональних можливостей – це чудове дизайнерське рішення. Оскільки вони створюють розсіяне м’яке світло – є ідеальним варіантом для зонування приміщення.

Технічні характеристики

Однією з переваг лінійних світильників є те, що вони мають доволі зручну розмірну сітку ( 600 мм, 1200 мм, 1500 мм) – Ви зможете обрати світильник будь-якої довжини підхожий для Вашого приміщення.

Також вони можуть бути вибухозахищеними – ідеально виконувати свою функцію у приміщеннях де накопичуються небезпечні речовини та гази.

Лінійні світлодіодні світильникі Філіпс стійкі до високих температур. Вони без проблем працюватимуть як у теплому офісі так і на холодному паркінгу.

IP 65 забезпечить роботу Вашого світильника в умовах вогкого або ж повністю мокрого приміщення, наприклад  автомийка.

Спеціальні корпуса роблять їх абсолютно безпечними для лабораторій і харчових цехів.

Окрім усіх вище зазначених характеристик Ви зможете обрати свій ідеальний світильник за колірною температурою і світловим потоком. 

Світлодіодні лінійні світильники дуже легко встановити або ж замінити

Ще одна перевага цих світильників – легкий монтаж. Лінійні світлодіодні світильники Philips дуже легко кріпляться різними способами, залежно від потреб Вашого приміщення.

Це можуть бути:

  • накладні Лед світильники, які у два кліки кріпляться у монтажну скобу;
  • або ж негабаритні вбудовані лінійні світильники різних розмірів.
  • Також ми пропонуємо підвісні світильники, що кріпляться на тоненьких тросиках, що дає Вам можливість налаштовувати висоту на якій буде розміщений Ваш лінійний світлодіодний світильник.

Лінійні світлодіодні світильники ідеально підходять саме для Вас

Що може бути кращим за лінійний світильник? Правильно! Хороший світлодіодний лінійний світильник. Лінійні світлодіодні світильники Філіпс забезпечать Вам швидке повернення інвестицій завдяки суттєвому зменшенню рахунків на електроенергію, але, що дуже важливо, без ущербу освітленню. До того ж тривалий корисний термін служби ЛЕД світильників Philips підтверджений європейськими сертифікатами випробувань.

Якщо ж Ви ще не визначились який світильник  потрібний для Вашого приміщення ми з радістю допоможемо:

This site is registered on wpml.org as a development site.