Інсектицидні лампи для харчового виробництва

З приходом теплих весняних днів, перша неприємність для будь-якої харчової промисловості, теплиці, тваринницького комплексу або магазину – це нашестя, ще слабких, але з великими задатками до шкоди мух, комарів та інших сезонних комах.

Здавалося б, маленька муха створює стільки проблем:

  • Забруднює стіни приміщення;
  • кусає тварин на фермах;
  • несе величезну шкоду рослинам в теплиці;
  • порушує естетичний баланс.

Але найголовніше – переносить безліч інфекцій, бактерій і мікробів, що потрапляють на полиці магазинів, в сировину на виробництві та як наслідок, в організм людини.

Якщо ж, вдома можна обійтися жовтою липучкою або гумовою мухобійкою, то в промислових масштабах – це зовсім не підходить.

Благо, наука не стоїть на місці і вже давно створено ряд електричних приладів, які за допомогою спеціальних інсектицидних ламп заманюють і знищують шкідників ще до того, як вони спробують оцінити масштаби свого «захоплення».

Лампа для знищення комах – принцип дії

Ні для кого не секрет, що комахи летять на світло. Цей природний інстинкт і став основою для розробки інсектицидних ламп-пасток для летючих комах.

Сама інсектицидна лампа не несе загрози для комахи. Вона тільки випромінює таке привабливе світло. Ультрафіолетові промені певної довжини приваблюють зорові рецептори. Комаха під впливом інстинктів рухається на яскраве світло.

А ось тут і прихований весь секрет! Інсектицидна УФ-лампа знаходиться за гратами металевого корпусу, на який передається смертельний для шкідників, але абсолютно безпечний для людини, струм силою до 13 мА.

З часом, неякісні інсектицидні лампи тьмяніють, довжина хвиль зменшується і світло стає вже не таким привабливим для мух і комарів.

Щоб позбавити себе від зайвих витрат і постійної заміни ультрафіолетових ламп, слід встановити PHILIPS ACTINIC BL TL-D 18W / 10 SECURA 1SL / 25.

Лампа для інсектицидних пасток – сфера застосування

Особливе значення має інсектицидна лампа для харчового виробництва. Вона є одним з основних елементів гігієни та захисту продуктів харчування від стороннього впливу.

Крім того, підібрана вами лампа повинна відповідати ще й вимогам НАССР (про які ми згадаємо у наступному пункті) …

Також інсектицидні пастки встановлюють у:

  • торгових центрах і супермаркетах; 
  • теплицях;
  • тваринних фермах (в корівниках, стайнях, свинарниках і ін.);

І багатьох інших приміщеннях, де виникає проблема накопичення комах.

Ультрафіолетові лампи для знищення комах від виробника PHILIPS

PHILIPS ACTINIC BL TL-D 18W / 10 SECURA 1SL / 25 – крім того, що ця інсектицидна лампа ідентична до діапазону чутливості зору комах, вона має ще ряд незаперечних переваг.

  1. Спеціальне захисне покриття «Secura». Навіть якщо лампа розіб’ється, уламки скла або дрібні деталі не розсиплються на підлогу. Це означає, що вона повністю безпечна і рекомендована для застосування на виробництвах харчової промисловості.
  2. Повністю відповідає вимогам НАССР – це міжнародний стандарт за яким аналізують і сертифікують систему безпеки виробництва харчових продуктів.
  3. Інсектицидні лампа Philips абсолютно не містять свинцю, а значить – це ідеальний варіант з точки зору екології.
  4. Корисний термін служби – 9000 годин.
  5. Створює довгохвильове UV-A-випромінювання в діапазоні 350-400 нм.
  6. Спектр UV-B / UV-A менше 0,1% (UV-B 280-315 нм).

Де купити інсектицидну лампу для знищення комах?

Щоб замовити лампу для інсектицидних пасток, достатньо зателефонувати (за номером вказаним на сайті) або залишити запит із проханням передзвонити.

І ви отримаєте:

  • Повну і вичерпну інформацію від наших фахівців;
  • Відповіді на всі питання, які Вас цікавлять;
  • Гарантію від виробника Philips;
  • Якісну продукцію на довгі роки (за доступною ціною).
This site is registered on wpml.org as a development site.