Наймасштабніша подія у сфері енергетики – Elcome Ukraine 2017

В Києві, 11 — 14 квітня 2017 року, у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», успішно відбулася наймасштабніша подія у сфері енергетики, електротехніки, електроніки, промислової автоматизації та світлотехніки в Україні — міжнародний енергетичний форум elcomUkraine 2017.

Вже 21 рік поспіль elcomUkraine підтверджує, що є ефективним бізнес-майданчиком. Який щороку збирає сотні провідних компаній і тисячі фахівців, для ознайомлення з новітніми розробками і технологіями.

Цього року в експозиції ElcomUkraine 253 учасники з 12 країн світу, а саме: України, Австрії, Білорусі, Китаю, Південної Кореї, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Туреччини, Швеції, презентували понад 600 світових та вітчизняних брендів у галузі енергетики, електротехніки, світлотехніки, промислової автоматизації. З усіх куточків України на elcomUkraine приїхали близько 9 тис. фахівців.

Наші фахівці представили новинки компанії Philips для промислового, спортивного та вуличного освітлення. Світлодіодні рішення Philips вдало поєднують в собі раціональність та ефективність, надійність та унікальність, зручність та комфорт.

Провідні менеджери компанії консультували фахівців галузі та індивідуальних клієнтів. Участь у виставці дала можливість закріпити імідж компанії, обмінятися досвідом, віднайти свого споживача та розвинути співпрацю на належному рівні. Для компанії ЛАЙТ ГРУП elcomUkraine 2017 стала успішною подією для досягнення нових бізнес-висот.

This site is registered on wpml.org as a development site.