Офіційний проектний партнер Philips в Україні
ua
ru

ОЛІМПІАДА У СВІТЛІ PHILIPS

Додано 06 лютого 2018 13:48

Цьогоріч Зимові Олімпійські ігри відбуватимуться у світлі Philips, адже головні стадіони Південної Кореї оснащені  Philips Arena Vision.

Прожектори нового покоління освітлюють лижні траси, доріжки для катання на ковзанах та льодові арени для хокею і фігурного катання.

Philips Arena Vision встановлений на численних стадіонах у всьому світі, він спроектований так, щоб спортсменам було зручно змагатись, а шанувальникам вболівати і отримувати задоволення.

Вбудований світловідбивач мінімізує відблиск, забезпечує чітку видимість на полі, обмежує будь-які відволікання, що можуть заважати гравцям.

Підсвічування надійне і за суворих умов з водо- та пилонепроникним IP565.

Кольорова температура максимально близька до денного світла, підвищує зосередженість, висока кольоровізуалізація відображає справжній вигляд об’єкта, що особливо актуально для фігурного катання.

Прожектори Philips Arena Vision знахідка для телевізійних компаній, адже відповідають жорстким стандартам телетрансляцій у форматі 3D та Ultra High Definition, допомагає зафіксувати всі деталі та емоції, без мерехтіння переглянути потрібні моменти  у повільному режимі.Ця можливість посилює красу льодових подій, в яких результат залежить від деталей та моментів.

Як зазначив Kees Klein Hesselink, керівник Global Key Account Manager компанії Philips Lighting Arena Solutions, - «Освітлення на базі Philips ArenaVision для спортивних об'єктів успішно застосовується на ключевих міжнародних спортивних подіях у всьому світі і заслужило бездоганну репутацію. Ми впевнені, що система не тільки допоможе спортсменам у змаганнях, але і дозволить вболівальникам, а також мільйонам телеглядачів отримати задоволення від перегляду головних спортивних подій »

Замовити дзвінок
Ваше ім'я: *
Ваш номер телефону: *

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×