Освітлення високих прольотів – 5 основних проблем

Великі промислові приміщення – великий клопіт для енергетика.

Чому склалася така думка? Чи актуальна вона сьогодні?

Фахівці «Лайт Груп» розвіють усі міфи і допоможуть вибрати найкращі світлодіодні світильники для високих прольотів і стель.

Світлодіодний світильник для високих прольотів – область застосування

Великі супермаркети, виставкові і концертні зали, торгові центри і майданчики, склади, цехи – це все приміщення, стеля та прольоти в яких зазвичай перевищує висоту 10 м. І крім питань: заповнення простору, кондиціонування і обігріву. Не менш актуальною постає проблема впровадження енергозберігаючого ЛЕД освітлення для висот. Ми не заперечуємо що освітлення високих прольотів може бути цілком складним і витратним! Але тільки, якщо не зробити його правильно !!!

Що ж так лякає покупців і в чому полягає проблема? Спробуємо разом визначити основні причини.

Розміщення світильників на висоті більше 10м.

Високі стелі ускладнюють процес монтажу і демонтажу промислових світильників для високих стель і прольотів. Особливо в умовах відсутності спеціальної техніки. Але якщо разовий процес – це невід’ємна частина реконструкції, то обслуговування старих або неякісних нових, світильників для високих приміщень можна легко уникнути. Просто зробивши вибір на користь промислових світильників для високих прольотів від PHILIPS.

Про яке обслуговування йдеться?

Старі металогалогенові, люмінесцентні і натрієві світильники для високих прольотів, часто перегрівалися, накопичуючи на собі шар пилу або інших частинок, що переважають на виробництві. Відповідно, лампи частіше виходили з ладу, що тягло за собою необхідність негайного технічного обслуговування приладів.Такий перебіг подій знайомий і власникам неякісних світлодіодних світильників для приміщень з високими стелями (прольотами).

Адже невиправдана економія на комплектуючих елементах ЛЕД-приладів, в підсумку призводить до постійних, нехай і безкоштовних, гарантійних замін. А це відповідно, витрати на демонтаж таких приладів (оплата працівникам, оплата оренди техніки і ваш час).

Встановивши світлодіодний світильник Філіпс для високих приміщень, ви будете економити більше ніж 60% електроенергії і забудете про його обслуговування на найближчі 10 років, оскільки:

  • Корпус з литого алюмінію прекрасно відводить зайве тепло.
  • Сертифікована конструкція світильників з рівнем захисту IP65-67 унеможливлює потрапляння води, випарів, будь-якої вологи або інших дрібних частинок, які супроводжують виробництво.

Запевняємо, що якісні світлодіоди і комплектуючі, протягом 70 000 годин своєї роботи у Вашому приміщенні, тільки підтвердять репутацію PHILIPS.

Монтаж світильників для висот

Якщо ж Ви зважилися на установку нових світильників – виділили для цього весь тиждень, замовили ящик ізолюючої стрічки, тоді ми сильно вас розчаруємо!

Щоб змонтувати LED світильник PHILIS для високих прольотів Вам знадобляться тільки 3 речі:

  1. світильник;
  2. точка для кріплення;
  3. і пристосування, щоб до неї дістатись.

Хайбеї Філіпс укомплектовані простим з’єднанням і можуть монтуватися в будь-який зручний для Вас спосіб:

  • на підвіс (ланцюг, гак);
  • на жорстке з’єднання (труба, скоба).

Кількість і якість світла

Якщо ж з монтажем все зрозуміло, то які прилади вибрати, щоб світла (з висоти більше 10 м) було не тільки достатньо, але щоб воно було ще і якісним? PHILIPS подумав і про це. Перш за все – це різновиди оптик, які «пробивають» світло з-під «купола».

  • Широка – на відкриту поверхню виставкових залів, торгових центрів, цехів.
  • Особлива вузька HRO – спеціальна, для стелажних складів і гіпермаркетів, де потрібно освітлювати полиці і проходи.

Хайбеї Філіпс завжди доставляють світло до місця призначення.

Що ж стосується якості світла світлодіодних світильників для висот і високих прольотів.

Якість світла – це дуже широке поняття. Якщо – це промисловий об’єкт потрібно звернути особливу увагу на пульсацію і колірну температуру ЛЕД світильників. Але освітлюючи автосалон, торговий центр, банкетний зал необхідно враховувати і CRI. Адже кількість переданих відтінків, настрій покупця і гармонія світла зі створеним дизайнером простором, однозначно будуть впливати на Ваш дохід. І ми знає про це! Тому зробимо все, щоб Ваш товар максимально привабливо виглядав в нашому світлі (докладніше …).

І завершуємо тим, з чого слід було б розпочати

Для того, щоб спростити процес реконструкції старої, або впровадження нової системи, врахувати всі нюанси і не розчаруватися у своєму виборі – необхідно зробити правильний розрахунок освітлення.

Менеджери «Лайт Груп» зроблять його для Вас абсолютно безкоштовно.

Врахують: 

  1. Технічні особливості та призначення приміщення;
  2. Особливості електромережі;
  3. Необхідну кількість світла;
  4. Можливість і доцільність систем управління освітленням;
  5. І абсолютно всі супутні побажання клієнта.

Світлотехнічний розрахунок покаже Вам реальну картину, яка буде після монтажу світильників. Ви абсолютно зрозумієте чи достатньо Вам цього світла. А наші інженери допоможуть створити саме Ваш ідеальний рецепт освітленням, щоб якісно і економно водночас.

This site is registered on wpml.org as a development site.