Офіційний проектний партнер Philips в Україні
ua
ru

Промислові світильники. Освітлення для заводу Leoni

Додано 23 жовтня 2017 14:06

Коломийська філія Leoni виготовлятиме кабельні мережі для автомобільної промисловості. Ключовими клієнтами компанії є автовиробники General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Caterpillar, DAF. Як відомо, заводи німецької компанії працюють у 31 країні світу. В Україні Leoni відкрив уже другий підрозділ.

Перша черга заводу, що відкрилася у п'ятницю, 29 вересня у Коломиї, розрахована на 800 робочих місць. Вона була завершена за менш ніж 10 місяців. Зараз виробничі площі складають 6,500 кв. м, до цього ще слід додати 3000 квадратних метрів офісних приміщень. Першу чергу було здано в експлуатацію 30 червня цього року. Тоді ж розпочато облаштування перших робочих місць – це монтаж обладнання,  облаштування складських та офісних приміщень.

 

Перед нами стояло амбітне завдання в найкоротші терміни спроектувати та реалізувати рішення для сучасного промислового комплексу - офісні, виробничі, допоміжні приміщення та освітлення прилеглих територій.

Широка лінійка продукції Philips дозволила підібрати оптимальні варіанти, що відповідають найсуворішим вимогам та європейським стандартам.

 

Звичайно одним з найвагоміших факторів стала побудова енергоефективної системи, що не лише дозволила раціонально використовувати електроенергію та мінімізувати викиди вуглекислого газу, а й сприятиме створенню комфортної атмосфери та підвищуватиме продуктивність праці.

 

Ми пишаємось, що змогли допомогти втілити в життя найбільший інвестиційний проект в Івано-Франківській області за роки незалежності.

Замовити дзвінок
Ваше ім'я: *
Ваш номер телефону: *

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×