Philips Arena Vision LED: незабутнє світлове шоу для фанатів Ювентуса

Використовуючи всю міць системи Philips ArenaVision LED, компанія Philips Lighting, – світовий лідер в області освітлення і офіційний партнер футбольного клубу «Ювентус», – вразила спортивних фанатів яскравим світловим шоу, яке передувало вечірньому матчу з італійським клубом «Фіорентина» 21 серпня.

Приголомшливе шоу миттєво стало хітом в соціальних мережах і отримало 43 000 лайка, 2 700 захоплених коментарів і 37 500 репостів на Facebook, а в Twitter його переглянули майже 4 мільйони разів.

Philips Lighting і «Ювентус»

Philips Lighting співпрацює з клубом «Ювентус» вже більше двох років: компанія буде освітлювати арену до кінця сезону 2016-2017. В рамках партнерства на даху стадіону і містках для технічного обслуговування були встановлені 396 світлодіодних світильників Philips ArenaVision, об’єднаних в інтегровану систему під єдиною системою управління. Новітніми світловими рішеннями також були обладнані зони гостинності ( «Атріум пошани» і «Партнер клубу Сіворі»). Після переходу на інноваційні LED-рішення, стадіон «Ювентус» став місцем, де видовищність футбольних матчів та інших заходів піднялася на новий рівень.

Philips ArenaVision LED

Варто відзначити, що світильниками Philips ArenaVision LED освітлені багато світових спортивних об’єкти, в числі яких стадіон в Каїрі, а також легендарний стадіон футбольного клубу Челсі.

«Нова система освітлення Philips Lighting підсилює враження фанатів від гри і дозволяє камерам прямої трансляції захопити найшвидші руху футболістів і найдрібніші деталі кожного матчу, – каже Паоло Рекрозіо, директор Philips Lighting в Італії, Ізраїлі та Греції. – Разом з «Ювентусом» ми хочемо подарувати всім шанувальникам спорту незабутні враження та яскраві емоції, починаючи з прибуття на стадіон і до закінчення гри».

Світильники для спортивного освітлення Philips ArenaVision LED надають максимальну гнучкість дизайну і високу якість освітлення – неперевершений індекс передачі кольору і відсутність пульсацій світлового потоку під час телетрансляцій.

Системи заливаючої підсвітки відрізняються максимальною світловіддачею і ефективним регулюванням температури. Це дозволяє значно збільшити термін служби і скоротити витрати на обслуговування. Система дозволяє використовувати базовий набір можливостей для регулювання світлового потоку за допомогою драйвера з підтримкою DALI.

Заливаюча підсвітка Philips ArenaVision LED є інноваційним рішенням для освітлення спортивних арен, що відповідають стандартам телемовлення і оснащені програмно-апаратною платформою.

Асортимет

Світлодіодні світильники Philips ArenaVision LED розроблені для застосування в спортивних спорудах і багатофункціональних системах освітлення. Асортимент світильників включає в себе моделі з трьома або двома світлодіодними модулями з виносним драйвером. Відсік драйвера або реалізований окремо і працює на відстані (модель BV), або попередньо закріплений на монтажному кронштейні (модель HGB) для спрощення установки і зменшення початкових витрат.

Для телетрансляцій

Система освітлення на базі рішень Philips ArenaVision LED відповідає всім вимогам телевізійних компаній і футбольних федерацій. Забезпечує високоякісне освітлення, необхідне для зйомок в форматі надвисокої чіткості і понадповільного повторного відтворення.

Система не вимагає додаткового часу на розігрів і досить потужна, щоб освітлити певні ділянки від даху до футбольного поля або під час світлового шоу.

Philips Lighting освітлює спортивні об’єкти більше 60 років. Більше 65% стадіонів, які беруть участь в основних міжнародних спортивних подіях. 55% головних світових футбольних арен використовують технології Philips Lighting.

This site is registered on wpml.org as a development site.