Офіційний проектний партнер Philips в Україні
ua
ru

Виробники троянд збільшують використання світлодіодів

Додано 15 листопада 2016 13:44

Голландський і бельгійський виробники троянд Porta Nova і Scheers Rose Nursery розширюють використання світлодіодного освітлення в своїх теплицях. Одразу ж після пілотного застосування гібридних систем на базі світлодіодів та натрієвих світильників високого тиску (HPS), виробники вирішили розширити свої інвестиції в світлодіодні технології, збільшуючи наступні врожаї до 50%. 

Передбачається повний перехід до світлодіодної досвітки при вирощуванні троянд протягом наступних п’яти років

Wim Steeghs, менеджер по роботі з ключовими клієнтами і фахівець з троянд Philips Lighting, сказав: "LED технологія в даний час високорозвинена, з низьким енергоспоживанням і досить точна, щоб застосовуватися при вирощуванні троянд. Виробники починають з гібридних установок, і ми думаємо, що через п'ять років більшість виробників матиме гібридні або повністю світлодіодні установки через переваги, які вона пропонує в поліпшенні сільськогосподарських культур і зниженні операційних витрат. "

Голландські та бельгійські виробники розширюють використання садівничого світлодіодного освітлення Philips після отримання 50 % приросту урожайності.

Scheers Rose Nursery отримує 50% більше світла, без збільшення витрат енергії

Scheers Rose Nursery в Kontich, Бельгія, вирощує безліч великих троянд на 3,5 га теплиць. Вони випробували кілька сортів троянд в гібридній системі з 70% Philips GreenPower LED toplighting модулями і 30% HPS модулями на приблизно 1,5 га. Мета полягала в тому, щоб підвищити рівень освітленості без збільшення споживання енергії.

Власник, Wim Scheers каже: "Наші врожаї виросли на 30% -50% з гібридною системою. Тепер ми можемо освітлювати наші рослини протягом тривалих періодів часу, підтримуючи підвищений рівень СО2  без підвищення температури рослин. Це допомагає збільшити ріст наших культур. Крім того, ми бачимо явне поліпшення якості наших троянд з більш довгими стеблами, більшими квітами і більш високими врожаями. Після половини сезону ми побачили, що світлодіодна досвітка Philips є найкращим варіантом для вирощування троянд, тому ми розширюємо використання світлодіодних установок на 60%, з 1,5 га до 2,5 га ".

Porta Nova повідомляє про покращення якості, клімат-контролю і значну економію енергії

Porta Nova, один з найбільших в світі виробників троянд Red Naomi, вирішили створити додаткову 1,1 га теплицю з 50% HPS і 50% LED toplighting установкою після успішних випробувань.

 "Світлодіодна досвітка Philips забезпечить нам велику гнучкість і більше світла в весняний, літній і осінній сезони" сказав Leon Dukker, генеральний директор Porta Nova. "Крім того, ми очікуємо, кращий ріст квітів і плануємо досягти більш рівномірної якості всієї культури з гібридною досвіткою. Ми можемо сповільнити цвітіння і отримати кращу температуру врожаю завдяки поліпшенню контролю клімату при одночасному забезпеченні істотної економії енергії. Наша мета з гібридною світлодіодною установкою - це використання точного клімат-контролю для подальшого поліпшення однорідності, цвітіння і терміну придатності наших культур, щоб виростити ще більш якісний продукт для наших клієнтів".

 
Замовити дзвінок
Ваше ім'я: *
Ваш номер телефону: *

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×