Офісні світильники – 6 ключових питань

Плануєте створити власний офіс типу OPEN SPACE або відремонтувати орендований, або ж Ви розумієте, що світло – це надзвичайно важлива складова офісу…

Тоді ця стаття саме для Вас. Ми допоможемо віднайти тільки Ваш індивідульний рецепт освітлення, і купити офісні світильники за кращою ціною.

Офісні світлодіодні світильники особливості вибору

Вибір LED світильників в офіс насамперед розпочинається з ваших можливостей. Якщо  бюджет обмежений та ще й технічно немає змоги щось переробляти, скористайтесь класичним варіантом – потрібно купити накладні або вбудовані LED світильники для офісу, як варіант пропонуємо:

Якщо у Вас надто висока стеля можете купити підвісні світлодіодні світильники для офісу, як варіант пропонуємо:

Але якщо «руки розв’язані» і робота розпочинається «з нуля», тоді у Вашому розпоряджені будь-який спосіб і безліч комбінацій світлодіодного офісного освітлення.

Якісне поєднання світла створює вмонтований офісний світильник даунлайт:

 Він ідеально підходить для акцентування окремих зон в конференцзалах, окрім того деякі моделі підтримують функцію керування, ви зможете затемнити або ж добавити яскравості, коли це важливо  (робота з мультимедійною  дошкою, проектором, таблицями). А лінійні світлодіодні світильники для офісу вимальовують привабливі лінії у стилі Хай-тек.

Для освітлення надсучасного конференц залу підійде накладний стельовий світильник ONESPACE LUMINOUS CEILING PREFAB, що доповнить будь-яке дизайнерське рішення.

Зонування ЛЕД світильниками для офісу

Якщо у вас невеличкий офіс чи коворкінг правильно спроектовані офісні світильники стельові забезпечать усі потреби.

Але якщо це велика площадка з блоками робочих столів, місцями для колективної роботи, відпочинковими і конференц зонами, у такому разі зонування освітленням просто необхідне!!

Адже у кожній зазначеній частині відкритого офісу, працівники займаються різними видами діяльності, які потребують різних умов і світла.

 Купляючи офісний світильник, Ви обираєте помічника, який своїми поганими рисами псуватиме атмосферу в офісі або ж навпаки, стане невід’ємним елементом його затишку.

Скільки світла мають забезпечувати ЛЕД світильники для офісу?

На поверхні робочого столу працівника має бути не менше 500  лк. Це загальновизнані європейські вимоги до освітлення офісу.

Колірна температура також відіграє важливу роль, якісні офісні світлодіодні світильники стельові завжди випромінюють світло максимально наближене до природного, сонячного світла. (Орієнтовно 4 000 К).

У зоні відпочинку цілком достатньо 200-300 лк, але вже не денного, а теплого жовтого кольору (близько 3700 К). Жовтувате, дещо приглушене світло допоможе розслабитись відволіктись від сконцентрованої роботи за комп’ютером. Послабить напруження нервової системи і очей.

Пульсація – це перший ворог офісного працівника, адже недостатньо якісні світлодіодні офісні лампи і панелі досить часто мерехтять. Інколи ви цього одразу не зауважите, але пам’ятайте,  – це неминучий згубний вплив на зір, нервову систему Вашу і ваших працівників.

Економні світильники для офісу

Щоб зекономи на освітленні, насамперед необхідно купити якісні офісні світильники стельові, що споживають мало електроенергії і не потребують постійної технічної підтримки.

Датчик руху і присутності також заощадить ваш бюджет. А деякі офісні світильники ЛЕД оснащені функцією керування, ви можете затемнювати їх самостійно, коли немає потреби у великій кількості світла.

Стельовий світлодіодний офісний світильник філіпс SmartBalance самостійно регулює рівень освітленості відповідно до заданих параметрів, що також суттєво зменшує енергоспоживання.

Як розрахувати освітлення в офісі?

Для розрахунку освітлення в офісі потрібно враховувати насамперед:

  • Вид діяльності.
  • Кількість природного світла.
  • Розміщення столів, моніторів і зонування.
  • Розміри приміщення (особливо висота ).

А можна просто зателефонувати в «Лайт Груп» і БЕЗКОШТОВНО отримати розрахунок освітлення в офісі.

Ми гарантуємо Вам:

  • Якісні стельові (накладні, вбудовані, підвісні) світильники для освітлення великих приміщень, робочих місць та інших зон. 
  • Тривалий корисний термін служ
  • Гарантійне обслуговування.

Якісне освітлювальне обладнання для офісу

Щоб отримати додаткову інформацію і якісні ЛЕД прилади Philips – достатньо зателефонувати за безкоштовним номером вказаним на сайті або ж замовити дзвінок.

This site is registered on wpml.org as a development site.